Υπηρεσία Στάθμευσης για τους ασθενείς & τους επισκέπτες του Ωνασείου σε ανταγωνιστική τιμή

Το ΩΚΚ, στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών του, προσφέρει στους ασθενείς και τους επισκέπτες τη δυνατότητα να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους σε χώρο δίπλα στο Νοσοκομείο, με αντίτιμο €5 για τις τρεις πρώτες ώρες. Στη συνέχεια, η κάθε ώρα θα χρεώνεται με €1. Η υπηρεσία αυτή διατίθεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 7 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, για αυθημερόν στάθμευση.

Η προσφορά ισχύει για το χώρο στάθμευσης «Sygrou Park Avenue», ο οποίος βρίσκεται στην οδό Δοϊράνης 205, σε απόσταση 200 μέτρων από την είσοδο των Εξωτερικών Ιατρείων του Ωνασείου. Η οδός Δοϊράνης είναι παράλληλη με τη Λεωφόρο Συγγρού, στην πίσω πλευρά του Ωνασείου.

O επισκέπτης παραλαμβάνει κατά την είσοδό του στο χώρο στάθμευσης το αντίστοιχο παραστατικό (εισιτήριο). Κατά την άφιξή του ή την έξοδό του από το ΩΚΚ, ζητά τη σφράγιση του εισιτήριου του από την Υποδοχή και μόνο & ταυτόχρονα παραλαμβάνει αποδεικτικό της στάθμευσης. Όταν προσέλθει στο χώρο στάθμευσης, δίνει στον υπάλληλο της «Sygrou Park Avenue» το σφραγισμένο εισιτήριο και το αποδεικτικό στάθμευσης. Εν συνεχεία, καταβάλλει το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο χρόνο στάθμευσης. Σε περίπτωση που το εισιτήριο δεν φέρει τη σφραγίδα του ΩΚΚ ή δεν συνοδεύεται από το αποδεικτικό, ο επισκέπτης θα χρεώνεται με το σύνολο του αντιτίμου για τη στάθμευση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία του χώρου στάθμευσης στο παρακάτω τηλέφωνο:

«Sygrou Park Avenue», Δοϊράνης 205, Καλλιθέα, τηλ. 210 94 02 125

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή • 07:00 – 22:00