Πρόσβαση στο ΩΚΚ με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 356.

Το κοινό μπορεί να εξυπηρετηθεί από τα ακόλουθα δρομολόγια του ΟΑΣΑ:

  • 126 Παλ. Φάληρο – Στ. Συγγρού Φιξ (κυκλική)
  • 229 Πειραιάς – Άγιος Δημήτριος (Σταθμός Δάφνης)
  • 550 Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά
  • Β2 Ακαδημία – ΄Αγιος Κοσμάς (μέσω Παραλιακής)

Η στάση Ωνάσειο εξυπηρετεί τις παραπάνω λεωφορειακές γραμμές.

  • Γραμμή 10 του ΗΛΠΑΠ (Tζιτζιφιές – Χαλάνδρι). Στην κατεύθυνση προς Τζιτζιφιές, εξυπηρετεί η στάση Κατσώνη 3 ενώ στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η στάση Κέντρο Νεότητας.

Το Μετρό δεν εξυπηρετεί προς το παρόν το Ωνάσειο. Η κοντινότερη στάση Μετρό είναι η Συγγρού – Φιξ. Αν θέλετε να συνδυάσετε Μετρό και λεωφορείο, τρόλεϋ ή ταξί, θα πρέπει να πάρετε την κόκκινη γραμμή (Γραμμή 2: Ανθούπολη – Ελληνικό), να κατεβείτε στη στάση Συγγρού – Φίξ και να ανεβείτε στο επίπεδο της Λ. Συγγρού από την έξοδο «Συγγρού/Δράκου». Η στάση των λεωφορείων & του τρόλεϋ βρίσκεται πλησίον της εξόδου του μετρό.

Αν βρίσκεστε στο Ωνάσειο και θέλετε να διασχίσετε πεζή τη Λεωφόρο Συγγρού προς την κατεύθυνση της Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπόγειες διαβάσεις που βρίσκονται στο ύψος της Λεωφόρου Αμφιθέας (προς την κατεύθυνση της Αθήνας) και στο ύψος του Ξενοδοχείου Metropolitan και του Ιδρύματος Ευγενίδου (προς την κατεύθυνση της θάλασσας).

Σε καμιά περίπτωση μην προσπαθήσετε να διασχίσετε τη Λεωφόρο Συγγρού από το οδόστρωμα διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Δείτε το χάρτη

PLAN PARKING OKK