Ειδικό Εξωτερικό Καρδιολογικό Ιατρείο για Ασθενείς με Ρευματολογικά Νοσήματα

Είναι γνωστό ότι παρόλη την πρόοδο που έχει συντελεστεί στη Ρευματολογία, οι ασθενείς με ρευματολογικές παθήσεις παρουσιάζουν αυξημένα καρδιολογικά νοσήματα σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο είναι διεθνώς γνωστό γιά την κλινική και ερευνητική του δραστηριότητα στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς και γιά το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Σκοπεύοντας να συμβάλλουμε στην έγκυρη διάγνωση και θεραπεία των καρδιολογικών νοσημάτων των ασθενών αυτών, δημιουργήσαμε στο νοσοκομείο μας ειδικό εξωτερικό καρδιολογικό ιατρείο για ασθενείς με ρευματολογικά νοσήματα, που λειτουργεί κάθε Παρασκευή από τις 13.00 έως και τις 15.00. Μπορείτε να προγραμματίσετε εξέταση καλώντας το τηλέφωνο 210 94 93 933.

Υπεύθυνος καρδιολόγος: Σοφία Μαυρογένη, τηλέφωνο 210 94 93 000, ηλεκτρονική διεύθυνση: mavrogeni@ocsc.gr

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ν΄ απαντήσουμε γενικά σε κάθε σας ερώτημα, που αφορά τα καρδιολογικά νοσήματα σε ασθενείς με ρευματολογικές παθήσεις, αλλά και να συζητήσουμε τα προσωπικά σας ερωτήματα σχετικά με τις καρδιολογικές παθήσεις που αφορούν το νόσημά σας.