Η ενημέρωση είναι στο χέρι σας - Πληροφορίες για τους ασθενείς

Χρηστικές πληροφορίες για ασθενείς & επισκέπτες

Ενημέρωση για καρδιακά νοσήματα και θεραπείες

Έντυπα Ασθενών: Πληροφοριακά έντυπα και φυλλάδια που δημιουργήσαμε για σας

Το Ωνάσειο σας συμβουλεύει να φροντίζετε την καρδιά σας

Onassis Cardiac Surgery Center

Services / Sectors / Units

Medical Service

Καλύπτει το πλήρες φάσμα διάγνωσης και θεραπείας όλων των παθήσεων της καρδιάς και στοχεύει στην παροχή εξατομικευμένων φροντίδων υγείας υψηλοτάτου επιπέδου, στη διεξαγωγή έρευνας και στην εκπαίδευση νέων ιατρών.

Nursing Service

Διασφαλίζει ότι τα νοσηλευτικά τμήματα είναι στελεχωμένα βάσει διεθνών προδιαγραφών, που εγγυώνται την ασφάλεια και την υψηλού επιπέδου νοσηλευτική φροντίδα.

Administration / Finance / IT Service & Independent Offices

Τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του Ωνασείου υποστηρίζουν με το έργο τους πολλές ακόμα ειδικότητες που εντάσσονται στη Διοικ./Οικον./Πληροφ. Υπηρεσία & τα Αυτοτελή Γραφεία.

Technical Service

Is responsible for ensuring the overall licensing of the building as a whole and of all mechanical equipment of the Center.

Medical Service –Cardiac Surgery Sector

Εφαρμόζονται όλες οι προηγμένες θεραπευτικές μέθοδοι & επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών σε νεογνά, βρέφη, παιδιά και ενήλικες με σύμπλοκες συγγενείς καρδιοπάθειες, ενώ λειτουργεί και το μοναδικό στη χώρα Πρόγραμμα Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς.

Medical Service - Cardiac Sector

Ο Καρδιολογικός Τομέας είναι πρωτοπόρος στην εφαρμογή νέων τεχνικών ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται έντονα στην ιατρική εκπαίδευση και την ιατρική επιστημονική έρευνα.

Medical Service - Anesthesiology Sector

Ο Αναισθησιολογικός Τομέας ανταποκρίνεται στις μεγάλες απαιτήσεις της εξειδίκευσης της Καρδιοαναισθησιολογίας και Παιδοαναισθησιολογίας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.

Medical Services - Laboratory Sector

Ο Εργαστηριακός Τομέας είναι πλήρως εφοδιασμένος με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που καλύπτει όλες τις ανάγκες, από τις πιο απλές διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι εξειδικευμένες και πρωτοποριακές εξετάσεις, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς.

Ενημέρωση