OEMEK-Green

ΜΕΛΕΤΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΩΝ +2 +3 +4

ΑΡΙΟΝΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ
Αισχύνου 7, ΤΚ 105 58 – Αθήνα
_______________________________________________________________

ΩΝΑΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ –
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΟΠΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ:
ΜΕΛΕΤΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΩΝ +2 +3 +4

Η ΑΡΙΟΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. έχοντας αναλάβει εκ μέρους του ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ» (αποκλειστικού δωρητή βάσει του Νόμου 4565/2018) την διοικητική και οικονομική μέριμνα για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου (ΩΕΜΕΚ), Λεωφ. Συγγρού 357, σας προσκαλεί να υποβάλετε προσφορά για :
Κατ αποκοπή άνευ επιμέτρησης εργολαβία για την εκπόνηση κατασκευαστικών σχεδίων, κατασκευή και τοποθέτηση του ποιοτικού ελέγχου, και της μεταφοράς, ανύψωσης και παράδοσης σε πλήρη λειτουργία χωρίς ελαττώματα κουφωμάτων αλουμινίου στα εργαστήρια αιμοδοσίας, αποστείρωσης στον εξώστη του 2ου ορόφου του ΩΚΚ (Δοϊράνης) , με τα εξαρτήματα και τους υαλοπίνακες αυτών.
Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες με εξειδίκευση στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίων να αποστείλουν μέχρι την : 31Η Μαρτίου 2022 σε έντυπη καθώς και σε επεξεργάσιμη ψηφιακή μορφή την προσφορά τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης από εδώ: ΩΕΜΕΚ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Μπορείτε να κατεβάσετε την 1η εγκύκλιο της πρόσκλησης από εδώ: Εγκύκλιος Νο 1 Εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου

Μπορείτε να κατεβάσετε τη 2η εγκύκλιο της πρόσκλησης από εδώ: Εγκύκλιος Νο 2 Εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου

error: Content is protected !!