OEMEK-Green

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς κατ’ Αποκοπή Εργολαβίας για τη Μελέτη και Κατασκευή Εξωτερικού Κελύφους από Υαλοπίνακες και Σταθερά Πάνελ

ΩΝΑΣΕΙΟ   ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΟΠΗ  ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ
ΜΕΛΕΤΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ
ΑΠΟ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΝΕΛ 

 

1. ΓΕΝΙΚΑ

Η ΑΡΙΟΝΑ ΕΛΛΑΣ  Α.Ε.  έχοντας αναλάβει εκ μέρους του ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ  ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ» (αποκλειστικού   δωρητή βάσει του Νόμου 4565/2018) την διοικητική και οικονομική μέριμνα για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου (ΩΕΜΕΚ), Λεωφ. Συγγρού 357, σας προσκαλεί να υποβάλετε προσφορά για :

Μελέτη, προμήθεια, τοποθέτηση,  κατασκευή  εξωτερικής περιμετρικής πλαγιοκάλυψης των μεταλλικών οικίσκων  με σύστημα υαλοπετάσματος structural  (ΧΩΡΙΣ ορατό πλαίσιο αλουμινίου από την εξωτερική πλευρά) το  οποίο θα περιλαμβάνει εξωτερικές ανοιγόμενες θύρες, ανακλινόμενα παράθυρα , σταθερούς υαλοπίνακες και σταθερά αδιαφανή πάνελ.

Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες με εξειδίκευση στην κατασκευή φέροντος οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα να αποστείλουν μέχρι την :

5η Μαρτίου 2020

να αποστείλουν σε έντυπη καθώς και σε επεξεργάσιμη ψηφιακή μορφή  Κατ αποκοπή άνευ επιμέτρησης προσφορά για την ανάληψη της ως άνω Εργολαβίας σύμφωνα  με τα τεύχη, σχέδια και προδιαγραφές που συνοδεύουν την πρόσκληση.

2. ΤΕΥΧΗ     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Η πλήρης πρόσκληση και τα τεύχη της  μπορούν να παραληφθούν ψηφιακά από την διεύθυνση :  https://asofin-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/jpc_asofin_eu/Er_pDm-aSUlPpuluEMf7yyoB5WXSUmCN67zH2vZ5YEQBzQ?e=8CgsCH

και είναι τα κατωτέρω:

00 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛ ΣΠΙΤΙΑ .pdf
01 ΑΛΟΥΜΙΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ.pdf
02 ΠΡΟΔΙΑΓΡ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ.PDF
rev 4 ΣΥΜΦ   ΩΕΜΕΚ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ.PDF
ΑΛΟΥΜΙΝ ΤΟΜΗ 1 ΟΡΟΦΗ.PDF
ΑΛΟΥΜΙΝ ΤΟΜΗ ΔΑΠΕΔΟ.PDF
ΑΛΟΥΜΙΝ ΤΟΜΗ ΚΟΛΩΝΑ.PDF
ΑΛΟΥΜΙΝ ΤΟΜΗ ΠΑΝΕΛ.PDF

3.  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Νίκη Πανοπούλου στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

oemekergon@onassis.org  και τηλέφωνο 210 94 98 360

Κανείς άλλος εκτός από την ΑΡΙΟΝΑ  (π.χ. μελετητής, σύμβουλος, μηχανικός, ιατρός, διευθυντής ή αντιπρόσωπος ΩΚΚ)  δεν είναι εξουσιοδοτημένος  να παρέχει πρόσθετες τεχνικές πληροφορίες/ διευκρινίσεις .

Οιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις, εντολές και λοιπά προφορικά ή γραπτά στοιχεία, δεδομένα ή σχέδια που προήλθαν από επικοινωνία με τους Μελετητές ή τους συμβούλους του Εργοδότη, προ της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης σε προσφορά, ή/και κατά την διάρκεια της διαδικασίας υποβολής, δεν δεσμεύουν ή περιορίζουν την ΑΡΙΟΝΑ  ή το ΩΚΚ.

4. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών λήγει την

5η Μαρτίου 2020

 μέχρι  ώρα 14.00μμ  στα γραφεία ΑΡΙΟΝΑ:

ΑΡΙΟΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ζεφύρου 8 . Π. Φάληρο
τηλ 210 94 98 160
fax  210  94 98 199

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τη 1η διευκρινιστική εγκύκλιο της προκήρυξης από εδώ: ΩΕΜΕΚ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ – ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 1

Μπορείτε να κατεβάσετε τη 2η διευκρινιστική εγκύκλιο της προκήρυξης από εδώ: ΩΕΜΕΚ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ – ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 2

error: Content is protected !!